Изграждане на покриви

Ние сме NikBuildRepair и предлагаме качествен ремонт на покриви, изграждане на нови, ремонти и усвояване на тераси и балкони. Хидроизолация и тенекеджийски услуги.  Работим качествено на достъпни цени и с гаранция за да ни препоръчате на други!

Направа на нов покрив 

Професионални покривни конструкции ! Толкова години се занимаваме с покривни услуги, че вече не знаем средната бройка на изградените покриви. Да не говорим за ремонтирането на стари. През всички тези години сме имали и доста сложни за изпълнение покриви, които са ни научили на много. Практиката която натрупахме ни направи една добра фирма за която няма граници в изграждането на един дом. Изграждане на нов покрив от дърво 

Нов покрив от Фирма с керемиди
Фирма за ремонт и изграждане на нови покриви

Видове ремонт на нов покрив

Ремонт на покрив – Ние ремонтираме всякакви покриви, няма значение колко ще са стръмни и опасни. Към нашата фирма работят специалисти и гарантираме за качество.
Хидроизолации – Хидроизолациите са още една силна наша страна. Няма значение дали тя ще е рулонна или течна хидроизолация. Ще ви спасим от влагата, или теча.
Пренареждане на керемиди с нова мембрана. Добре е да се пренарежда покрива периодично за предотвратяване от теч. Ние предлагаме най-добрите цени за пререждане на покрив в София. Обадете се за да попитате за Безплатен Оглед !

Повдигане на таванско помещение.

Ако таванското ви помещение е ниско и малко, има вариант и то на достъпна цена за повдигането на покрива и позволяването на достъпа до тавана с лекота. Тъмният и мрачният таван който имате може да бъде светло и просторно жилище. без нужда от лазене и клякане. 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.