Тенекеджийски услуги

Покривни тенекеджийски услуги 

Обшиване на комин с ламарина, Обшиване на бордове, заготовка и монтаж на над улучна пола, заготовка и монтаж на улами, обшиване на капандури.

Тенекеджийските неща по покрива са много сериозно нещо. Най-често течовете които откриваме са от тях. Представете си, че си ремонтирахте покрива с всичко ново и качествено, но майсторите ви не са ги обшили комина правилно, и водата която се забива от билото към покрива, се промушва и под ламарината и така покрива в тази част около комина пак ще ви протече. И не само около комина а и по-надолу от комина, може би и до стрехата. Силно ви препоръчвам да обърнете внимание на майстори с тенекеджийски опит! 

Фирма НикБилдРепаир – професионални покривни тенекеджии.

Ние започнахме точно с тази професия, покривно тенекеджийство. Знаем колко тънкости има, знаем как се ремонтира правилно покрив с керемиди и успяваме да бъдем една от най-добрите фирми предлагаща покривни услуги в България. Притежаваме всякакви професионални апканти и машини за огъване и правилна заготовка на ламарини. Отводнителната система на покрива е сериозна част. Тя трябва да работи правилно и да се оттича водата в улуците и водостоците в правилната посока с правилна скорост !