Течна хидроизолация

Течна гума – Новия начин за ремонт на плоски покриви, мокри помещения, бани, тераси, балкони, и много други.

Течните хидроизолации са много надежден начин за ремонт, имат ниска износваемост и могат да се използват за: Покриви, Тераси, Балкони, Мазета, Бани, Стени, Басейни, Основи и много други повърхности.
Има доста разлики на течната хидроизолация – позната и като Течна гума, от рулонната хидроизолация – позната на доста хора като Воалит.  При течната хидроизолация полагането е безшевно. Тоест ги няма тези наставки – нишки, като при рулонната изолация.  По-долу ще кача снимка на разликата.

фирма за течна хидроизолация ремонт на покрив с хидроизолация изомрастечна гума

Тази снимка е от ремонтиран вход на блок в град София. Нишката която се изкарва се прави по точно този начин. Трябва да се вижда и да е дебела, защото там е слабо място на рулонната хидроизолация. Но за този вид хидроизолация си имаме друга тема която се намира ТУК

рулонна хидроизолация за покрив
нишка на хидроизолация на покрив в София

Ние ще ви предложим най-добър вариант за ремонт понеже имаме голям опит и работим с професионалисти. Всеки наш клиент остава добър приятел и наш препоръчител. Защото това е най-добрата реклама – Добре свършената работа !

Пишете ни за да ви съветваме и помогнем !

Винаги може да ни пишете дори и за съвет като фирма занимаваща се с тези дейности. Кажете какъв е проблема при вас, а ние ще ви отговорим възможно най-скоро. Също така може да дойдем на оглед и да поговорим на място за да предложим най-доброто решение за ремонт.

Ремонт на течаща тераса с хидроизолация – Течна гума.

По-долу ще кача снимка на ремонтирана тераса с хидроизолация Изомрас. Този вариант за ремонт на  обитаема тераса е страхотно решение. Съвсем спокойно може да се ходи отгоре и да не се притеснявате от нараняване на течната гума. Еластичността е над 400% полагането не изисква никакъв пламък както рулонната хидроизолация. Голямата еластичност на течната хидроизолация е от огромно значение през лятото и зимата. Температурните влияния не променят структурата и не застрашават от отлепяне и теч.

Други много важни неща са: че е 100% UV защитена, паропропусклива, материала не гори и полагането става само с четка. Полагането е възможно дори и на най-трудно достъпните места, където друг вариант няма!