Хидроизолация

Рулонна хидроизолация

Позната още като битумна мембрана или воалит надежден начин за ремонт на покрив и доста разнообразни приложения.  Хидроизолация на основи, на снимката след като сме грундирали се полага първи пласт хидроизолация. Много често покриваме плоски покриви с хидроизолация. Полага се с газопламъчна горелка с награвяне на основата и хидроизолацията.

рулонна хидроизолация
Снимка в гр. Панагюрище полагане на първи пласт хидроизолация на основи. Един топ изолация съдържа 10кв, според застъпите и фирата възниква към 8кв. покриваемост.
Хидроизолации на основи
Хидроизолация на основи. фирмата ни предлага бригади за този вид ремонт.

Хидроизолация на покрив

Плоски покриви – Най-често се полага хидроизолация на плосък покрив. Причината е, че не пропуска вода и влага, дори да се задържи водата отгоре. Нашата фирма „NikBuildRepair“ препоръчва да се полагат най-малко два пласта хидроизолация! Като първи пласт се полага без посипка  и втори пласт с посипка в цвят по избор. Друго важно нещо което трябва да се знае за хидроизолацията е, че цената определя качеството. Колкото по-скъпа хидроизолация искате, толкова по надеждна ще бъде тя.

ремонт на покриви с хидроизолация
ремонт на покриви с хидроизолация. Тук се вижда наклона на покрива. Много често покривите се нуждаят от замазка за поправяне на наклона и отводняването.

Правилата за ремонт на покрив с хидроизолация. Много ли е „стара“ старата хидроизолация на покрива който ще се ремонтира. Ако е доста напукана и има подутини отдолу е добре да се изкърти. Тя по този начин задържа влагата отдолу и не позволява на основата да изсъхне. Подобен пример ще видите на снимката по-долу на наш обект в гр. София

Къртене на стара хидроизолация
Стара хидроизолация, премахване и залепяне на нова. Обект в гр. София

След като сме премахнали и изчистили всичко от старата хидроизолация, на места беше нужно и от замазка за подобряване на наклона. Всичко беше направено успешно от нашите майстори и за по-малко от 10 дни обекта беше издаден. По-долу прикачвам снимка на покрива със завършена хидроизолация, монтирани улуци, измазани комини, тенекеджийски услуги и др.

Хидроизолация на плоски покриви гр. София
Рулонна хидроизолация и монтиран американски безшевен улук. гр. София