Изолация на таванско помещение

Помага да запазите топлината там, където искате

да остане – Вътре!

Знаете ли че, една четвърт от топлината на една къща се губи от неизолиран покрив, много пари се изпаряват през тавана!

Затова ние от NikBuildRepair сме готови да помогнем на нашите клиенти да спестят пари, като инсталират качествена изолация на покрива. Така ще се задържи топлината там където трябва да е. Ние предлагаме професионална покривна изолация, услуга която ще бъде ефикасна за вашия дом или бизнес сграда

изолация на покрив, топлоизолация покрив
Ефикасен начин за задържане на топлината на една къща е топлоизолация на покрив

Топлоизолация на нови или стари покриви

Независимо дали искате да добавим изолацията към съществуващия ви покрив или искате да ви изградим нов с вградена изолация, ние можем да предложим перфектното решение за вас. Ние имаме достатъчно опит с монтажа на изолация и също така за изграждане на нови покриви с вече инсталирана изолация. Така че може да бъдете сигорни, че избирате една от най-добрите фирми в България за покривни услуги.

Ние предлагаме безплатни, без задължение оферта, оценка и оглед, където може да се чувствате свободни да разговаряте с един от нашите специалисти по покривни изолации за вашите индивидуални нужди и бюджет. Целта ни е да останете 100% доволни за да ни препоръчате винаги. Така че ще слушаме внимателно вашите изисквания и ще работим с вас за постигането им.

топлоизолация на покрив, toploizolaciq na pokriv
снимка на системата за топлоизолация на покрив. технология за задържане на топлината.

Готови ли сте да стоплите домът си и да спестите пари?

Тогава ни се обадете още днес на 0888 51 80 20 или ни пратете запитване по-долу в формата за контакти за да обсъдим изолирането на вашия покрив.

Какво точно е изолация на покрив? 

Горещия въздух се покачва на горе и в ако покрива не е изолиран, тази топлина се губи през покрива ви. Можете да достигнете и значителни печалби, след изолация на покрива си. Това което искаме да ви кажем е, че изолирането на покрива или таванското помещение е едно ефективно намаляване на топлините загуби, което води до ниски сметки за отопление. Изборът на изолацията зависи от покрива, като дизайн, използване на сградата, климатичната среда и наличност на пространството. Независимо дали, покривът е с наклон, плосък и т.н.

Скатен – наклонен  покрив 

Този тип покриви има пространство и няма проблеми за изолиране. Достъпа е лесен. Какво представлява топлия покрив? Изолацията се монтира точно в пространството под покрива, това означава, че таванското пространството под покрива ще бъде топло. Студен покрив – решението за студен покрив е по-евтино, защото има много свободно пространство. 

Плоски покриви – Тези видове покриви ни предоставят по-голямо предизвикателство за изолиране, но има решения! Топлото пространство под плоския покрив ( тази част е под изолацията) Наричат го „топла палуба“

Вентилационни цели: Обикновено на периметъра на покрива е оставен вентилационен работещ отвор. Целта на тази вентилация е да се избегне образуването на конденз.

Най-препоръчителния вариант е „Обърнат покрив“ При този начин, изолацията се монтира на най-горната мембрана, добре защитена от сняг, дъжд и всякакви атмосферни влияния. Ефекта е, че предпазва и от топлина и от студ. Така се избегват дългосрочно много щети с плоските покриви. 

Предпазване от кондензация на покрив 

Ако решите да изолирате вашият покрив е добре да работите с професионалисти като нас. Много е важно и трябва да се обърне голямо внимание, когато става въпрос за преобразуване на топлия въздух на студен, за да не се получи междинна кондензация. Възможно е да е от необходимост да се монтира допълнителна вентилация на правилното място на покрива, за да може студеният влажен въздух да излезе от покривното пространство и да не доведе до гниене на дървото.