Усвояване на тераси, изграждане на навеси

Навес на тераса – панелен блок или кооперация Все повече хора си усвояват терасите и балконите!Аз също ще ви препоръчам, най-вече ако обичате по-просторно и голямо жилище, особено ако живеете в апартамент. Покрива на терасата ще ви осигури сянка, ще ви пази от дъжд и в същото време може след време да затворите терасата и да стане едно доста приятно място във вашият дом. Клиентите ни си усвояват терасите и си правят най-различни неща вътре, като кухня, детска стая, място за пушене и четене на книги. А вие имате ли идея в какво може да си превърнете терасата ? 

Усвояване на балкон към жилището

От няколко години насам стана доста модерно да се усвои балкона към жилището. Не само, че жилището ви се уголемява, но и става едно много уютно място. Усвояване на тераса се извършва доста бързо. Изгражда се един навес от дърво (ако няма друга тераса над вас) Зида се с газобетонни тухли ( Итонг) Монтира се дограма и се прави топлоизолация. една средна тераса от 4-6кв. се прави за 7-10 дни. Остъкляване на тераса от нашата фирма се прави с много добра.

Покрив на балкон 

Ако ви позволява балкона за покрив е супер решение да си направите подобен на снимкат по-долу навес. Всички покриви са за да предпазват от нарушение вашият дом. Покрив на тераса е също решение за предпазване от щети. Също така предпазват от силна слънчева светлина, снеговалеж, дъжд и т.н. Ние предлагаме покриви за балкони! перфектно качество за цената която плащате и материалите които се използват. Всеки навес който се прави от дърво има задължителни неща които трябва да се спазват. Дървото трябва да е много добре импрегнирано против дървояд! Лака който се боядисва е също от голямо значение, понеже не бледнее след време и не се люпи. Гаранцията която даваме е достатъчна за да сте сигурни в красотата години напред. 

навен на тераса, покрив на балкон
навес на тераса извършен от нашата фирма. Много качествени и добре обработени материали.