Отводнителна система – Покрив

Ремонт на покрив – отводнителна система

Ние знаем колко е важно дълготрайността на покрива във вашия дом. Покрива ви защитава Вас, вашите близки, семейство, имуществото ви, стените, мебелите, техниката в дома ви и всичко което е в нея. При повече течове и проблеми, водата ще унищожи всичко което имате в къщата, ако не се предприемат действия на време. Ето затова сме ние. Професионално в някои случаи и спешно ремонтиране на покрив. Ние поправяме всякакви повреди свързани с вашия покрив, понякога и сменяме покриви. Смяната на покрив зависи от амортизацията му. Не забравяйте, че забавянето на дори и малки течове, води до много сериозни последствия, които ще ви струват повече пари. Ако парите за премахване на теч не ви стигнат, нашата фирма предлага доста гъвкави предложения, които ще ви позволят да си платите ремонта на вноски без никакви оскъпявания и дати. Много от нашите клиенти ни останаха добри приятели. Бъдете и вие наши приятели.

Темата за улуци и водостоци

Водата от покрива се стича в улуците от тях по тръбите и така къщата ви остава суха. В някои случаи тези улуци и водостоци се запушват, особено ако около къщата ви има дървета. Листата от дърветата падат и запушват улуците. С времето мокрите листа и цялата тази вода, която няма на къде да се стигне унищожава отводнителната ви система. Всичко започва да хваща корозия и не след дълго трябва отново да се подменят. Нашата фирма предлага ремонт на улуци, ремонт на водостоци, смяна на улуци, смяна на водостоци.

мрежа против запушване на улуци
Мрежа против запушване на улуци.

Правилни наклони на улуците

Улуците насочват водата от покрива, но понякога насочването е в грешна посока и трябва да се ремонтират наклоните. Най-често наклоните на улуците се развалят след зима.Ако улуците не са били с достатъчно здрави скоби и обтегачи, снега които тежи на улуците, разваля техния наклон и след разтапянето на снега си проличава при отводняването на покрива. Ремонтирането и почистването на улуците съвсем не е лесно. Доста е опасно дори да не е толкова високо. Тук ще посъветвам всички вас, да не предприемате такива действия без да имате опит с тези ремонти и без обезопасените средства. Ние от НикБилдРепейр сме точно затова. Имаме достатъчно голям опит с такъв вид ремонти. Оставете тази работа в наши ръце.

amerikanski beshevni ulici i vodostoci
Монтаж на американски улуци и водостоци от софийска фирма