Нов покрив от дървена конструкция

Кога трябва да сменим покрива изцяло?

Отговорите са два. Първият е: Когато конструкцията на покрива – носещите греди, ребра и дъски са изгнили, стари и не са достатъчно сигурни.  Възможно е в тях да има дървояд, които да е прегризало дървото до такава степен, че да е изтощил точките на напрежение и да подаде покрива. Втория отговор е: Когато съберете пари и бъдете готови за тази стъпка. Свалянето на цял покрив и изграждането на нов е сериозна работа и трябва да се прави от специалисти като нас. Задължително се следи времето и трябва да се реагира бързо за изграждане на новия покрив.

Ремонт на покриви тондах remont na pokriv dvoina skara letvi tondah
Ремонт на покриви кв Витоша – София Ремонт на покрив с нова консктрукция изграждане на двойна скара летви и мембрана

Какви ползи от новия покрив ?

Ние от NikBuildRepair имаме повече от 20 години опит в изграждането на нови и ремонтирането на стари покриви. Ние предлагаме стандарт за грижа от обикновен ремонт до екологични покриви и всичко общо между тях. По време на целия ремонт при изграждане на новия покрив или ремонта на стар Клиента има директен контакт с един от нашите ръководители и за всичко по време на ремонта. Работата с нас е по-различна, клиента винаги е информиран за напредъка с ремонта, а ръководителя има за задача да предостави информация за високия стандарт на материалите и начина на монтаж за гарантиране на най-добро изпълнение.

Всички наши обекти се управляват от ръководител на обекти. За всеки нов изграден покрив вие получавате гаранция с договор. Това което ние предлагаме е на напълно ново по-високо ниво и много често нашите клиенти се изумяват от това, че цената е съвсем нормална за пазара. Това е така, защото ние пазаруваме материали на едро и цената за нас е съвсем друга. Точно това спестяване се стоварва върху вас и вие получавате професионално обслужване на достъпна цена.

Ключови думи: Изграждане на покриви, Покриви от дърво, Нов покрив, Цена за нов покрив, Фирма от София за покривни ремонти. Професионални покривни услуги