Смяна на покрив и покривни ремонти София

Покривни ремонти в гр. София

Вашият покрив носи огромна отговорност, запазва ви сухи, топли и в безопасност. Покривни ремонти в град София – Дълготрайността на покрива ви е нещо което трябва да вземете на сериозно. Счупена керемида или скъсана хидроизолация може да предизвика голям проблем и да ви струва много повече пари ако не го отстраните навреме.

НикБилдРепейр ЕООД предлагаме качествен ремонт на покриви с професионалисти. Ще извършим проверка за да се уверим от проблема. Ние предлагаме отлично обслужване на клиентите ни и сме посветени да ремонтираме всичко което е свързано с вашия дом и покрив, възможно най-бързо за да бъдете и вие и ние доволни.

покривни-ремонти-керемиди-комин-тенекеджия
Покрив в град Пловдив за ремонт с нови керемиди и добре обшит комин с поцинкована ламарина

Покривни ремонти в град София

Може би, най-много реализирани обекти имаме в град София. Толкова много покриви сме ремонтирали, че за всички тези години сигурно се сравняват колкото цял квартал, а може би и два. Ремонтирахме едноскатни покриви, Двускатни, Толкова стръмни, че краката ни висяха и се подпирахме само с колене ( добре че висим професионално на въжета ) Истински алпинисти от София ! Добрите изпълнители се справят с всякакви трудни покриви. Няма невъзможни задачи за нас.

Покривни ремонти в град София с хидроизолация
Ремонт на плосък покрив с рулонна хидроизолация в град София покривни ремонти с гаранция

Покривни ремонти с повече от 20 години гаранция ?

Ние предлагаме и ремонт на покрив с качествени материали които ни позволяват да подпишем гаранция за повече от 20 години. Хидроизолацията която полагаме е от най-високо качество а цената е достатъчно приемлива за ремонт на жилищен блок или кооперация. Ние вярваме в осигуряването на най-високо качество на покривни ремонти на достъпни цени. Домът е място където се изграждат мечтите и където всеки ден прекарваме малко или много време. Домът ви трябва да е със здрав покрив, който предлага сигурност, топлина и комфорт. Ние сме тук за да ви дадем оферта и предложим решение домът ви да бъде едно спокойно място без притеснения, място където да си отдъхнете след работа и да не се притеснявате покрива или други неща. 

Обадете се на 0888518020 или ни пишете за безплатен оглед и оферта 

2 comments on “Смяна на покрив и покривни ремонти София

  1. Страхотни ! Силно препоръчвам. Благодаря за ремонта. Вярно е !Фирма NikBuildRepair са най-добрите в Ремонт на покриви и Усвояване на тераси

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.