Ремонт на покрив в град Добрич

Покривни ремонти

Нашата фирма има доста извършени обекти и в град Добрич.

град Добрич -ремонт на покриви
ремонт на покрив гр. Добрич – България

Ремонт на покриви в град Добрич.

Ремонт на покрив в град Добрич качествено
покрив в град Добрич извършен от специалисти за ремонт на покриви

Останахме силно възхитени от културата и добротата на хората в град Добрич. Имаме доста реализирани покриви в тази област на нашата държава – България и ще се радваме да работим отново в този град.

Там имаме следните обекти:

Усвояване на тераси –  като първо сме направили олекотен навес от дървен материал, предварително импрегниран срещу дървояд, зидахме с тухли итонг, монтирахме двукамерна пвц дограма и направихме външна топлоизолация по алпийски способ. Всичко това за 6 дни.

Пренареждане на керемиди с двойна скара летви и мембрана от Брамак за под керемидите. Покрива нямаше нужния наклон за да се отводнява затова двойната скара и повдигането на билото промени цялата структура на покрива и сега клиентите ни са доволни.

Хидроизолация на паленел блок на два пласта. Проблема на този покрив беше задържането на водата. Нямаше достатъчен наклон и водата се задържаше и не се отводняваше. Старата хидроизолация която имаха не издържа и не след дълго хидроизолацията пропусна и първите които видяха жълтите петна на тавана са били на 8ми етаж. Ремонтирахме изцяло покрива с битумна хидроизолация с посипка в син цвят и проблемите им свършиха.

Смяна на всички улуци и водостоци на фамилна къща на 4ри етажа. Старите улуци бяха доста ръждясали и почти не задържаха вода, защото бяха запушени и напълнени с листата от клоните на дърветата. Новите американски безшевни улуци които монтирахме ще държат дълго време.

Ламаринен покрив: Смяна на гофрирана ламарина с нова поцинкована. Старата ламарина започна да гние и смяната с нова беше задължително.

Двускатен покрив с битумни керемиди. В град Добрич имаме и покрив с битумни керемиди пчелна пита. Под керемидите запепихме с газопламъчна горелка хидроизолация.

Направа на ограда на къща с двор. Реализиран обект и с наливане на ограда, зидане на тухли и лепене на капаци и керемиди по цялата дължина на оградата.

 

2 comments on “Ремонт на покрив в град Добрич

 1. Здравейте,
  Интересува ме поемате ли /имате ли/ обекти в Добрич.
  Става въпрос за жилищна кооперация с покрив от ламарина / 1992г./ за ремонт – поставяне на нова ламарина. 220 – 250 квадратни метра.
  на 3 ската.
  Дайте ориентировъчна цена с LT ламарина. Възможно ли е да се ползват по-дълги листи 5 до 7 метра, за по малко снадки.
  Събирам оферти за да зная какви суми да събираме.
  ivan61k@abv.bg
  с уважение Иван Кючуков – домоуправител

  1. Разбира се! Имаме доста завършени обекти в гр. Добрич. Пращам ви информация Благодаря!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.