Покриви от дърво

Ремонт на покриви от дърво

NikBuildRepair ще защити вашата най-ценна инвестиция с редовни проверки и ремонт на покриви от дърво. Замислете се за вашия покрив като за колата си – периодична проверка, като смяна на масло и настройка, удължават живота на колата ви. Защото отделните части  на двигателя, ще се износят преди самата кола. По същия начин има доста причини, поради които покривите се нуждаят от поддръжка във времето, особено ако вашият дом е заобиколен от дървета и листа.

Листата и отпадъците ще се съберат и ще причиняват корозия ако бъдат пренебрегнати, водосточната система ще се запуши и ще изгние преди да сте разбрали. Определени места могат да пропуснат вода и тя да стигне до домът ви. Покривите от дърво е добре да бъдат прегледани всяка година за евентуални течове, изгнили места, дървояд или почистване. Добре е да се прави от специалисти като нас, защото това е опасно. Особено когато е нужно да се качите на покрива.

Обадете се сега, за преглед на вашият покрив и предотвратяване на проблеми с покрива. 0888518020

ремонт на покрив от дърво - 2 скатен
Страхотен покрив от дървен импрегниран материал против дървояд

Как да се поддържа покрив от дървен материал ?

За дълъг живот на вашият покрив е добре да се поддържа редовно. Под думата редовно означава всяка година по веднъж. Добре е да се прави проверка от специалисти за да се види покритието и здравината на материалите на вашият покрив от дърво. Ако попаднете на проблем на покрива то трябва да се отстрани колкото се може по-скоро. Малките проблеми водят до големи след време. Не забравяйте и да проверите водосточните тръби и улуците! Те редовно трябва да се почистят и при необходимост боядисат с защитна боя. 

Почистване на покрив от сняг. 

Сняг се почиства само когато е наистина в големи количества. Количество с размер около метър е знак, че трябва да извикате фирма да отстрани тази огромна тежина върху покрива ви. Старата конструкция при такава тежина може да подаде и да се счупи. Водосточната система не трябва да задържа вода, която зимата да замръзне и това до доведе до ледени висулки, чупене на улуците и протичане. 

Запомнете! Зимата трябва да си обезопасите водосточната система от ледени висулки. Това е много опасно. Особено, когато се движите под тях. 

замръзнали улуци с висулки
Чупене на висулки от улуци и водостоци. Почистване на улуци и водостоци

Гаранционна проверка на покрив.

Обърнете се към вашата фирма, която избрахте за ремонт на покрив. С нея вие имате договор в който е описана гаранцията. Добре е всяка година или на всеки две, да се направи визуална проверка на сигурността на покрива. След като ви изтече гаранцията е добре да се проверява отново и както казах по-горе. При наличие на проблем да се отстрани веднага. Много често проблемите на покривите са в тенекеджийските (ламаринени и метални) детайли. Обшивките, капандурите, уламите и други детайли. 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.