За нас

Ние сме фирмата за вашият покрив – Фирма за ремонт на покриви

NikBuildRepair – Фирма за ремонт на покриви! Осигурява нова търговска конкуренция на покривните ремонти. С нашият опитен екип от професионални изпълнители на покривни ремонти. С тази добра координация за изпълнение всички ремонти до този момент са ни успешни. Материалите с които работим позволяват гаранцията ни е да за доста дълги години. В нашият екип работят: Архитекти, Строителни инженери, майстори на монтажно-строителни работи, Зидари, Алпинисти, Дърводелци, покривджии, мазачи, бояджии, за външни ремонти, за вътрешни ремонти.

По-голямата част от нашият екип за ремонтиране на покриви са дълги години с нас и доказани майстори. Всеки се отличава с определено качество и сръчност която му гарантира сигурна работа при нас.  При нас едно от най-сериозните неща е безопасността, Всяка професия си има животозастрашаващи рискове и ние ги понижаваме възможно най-много, защото няма по-ценно нещо от човешкият живот. Имало е доста опасни и стръмни покриви които сме ремонтирали, за момент невнимание може да стане грешка за цял живот. Много молим и нашите клиенти: Не се качвайте на покрива без професионалните умения и нужните оборудвания за безопасност. Не предприемайте действия да ремонтирате сами вашият „малък теч“! Това е много опасно, понякога и за хората, които се движат около сградата. 

Стръмен и опасен покрив от метални керемиди
Стръмен покрив и снегозадържащи елементи

Качествени услуги за ремонт на покриви в цяла България !

Още от началото на 1995, ние сме посветили нашата кариера да научим всичко, което трябва да знаем за покривите. През годините сме изградили екип от специалисти бих казал професионалисти в покривните ремонти, които споделят една страст за предоставяне на клиентите качествени покривни решения.

Офертите които всеки наш клиент получава се предоставят след една и понякога повече срещи. Срещите с клиента са задължителни! Така ние разбираме напълно какъв ще бъде проекта и ремонта който ще извършим. Целта ни е: Клиентите ни да са доволни за да имаме препоръка от тях и така винаги да имаме работа. Така всички ще останем доволни. Офертите за определените ремонти са много гъвкави и добре описани ред по ред с вид и качество на материала, определена квадратура която ще се ремонтира, цена за квадратен метър и цена за цялата извършена дейност. Договорите са също задължителни преди започване на ремонта, така клиентите ни са спокойни, че всички ремонти ще приключат в срок и ще бъдат изпълнение всички стъпки по офертата.

Професионални покривни ремонти

Резултатът от цялото това време, усилия, учене и развитие е че, NikBuildRepair е една от водещите фирми за ремонт и изграждане на покриви в България. Прекарахме години до стигането до тук и изграждането на екип от професионални изпълнители на покривни услуги.

фирма за ремонт на покриви с керемиди
покрив от NikBuildRepair с нови керемиди. Перфектно качество за ремонт на покриви
Технологични постижения.

Както времето се движи напред, така и ние! Приехме бързоразвиващият се свят на технологиите и използваме най-съвременните оборудвания, за да гарантираме, че крайният резултат е точно това от което се нуждаете.  Качеството е най-важно! Затова не правим компромис с по-скъпите материали, дори печалбата ни да е минимална, за нас е важно да е всичко наред за да имаме винаги работа. Добрите постижения са от доволни клиенти.

Награди за покривни услуги.

Нашата упорита работа през всички тези години, предоставяща качествена покривна услуга ни се изплати. Не само клиентите оценяват нашите високи стандарти и мисията ни да стигнем и по-далеч. Нашата индустрия ни възнагради. Провеждаме многобройни акредитации, демонстрирайки, че работим с по-високи стандарти, които признаваме и приемаме. Това доведе до превръщането ни в един от най-уважаваните изпълнители за покривни услуги в София, Пловдив, Пазарджик, Бургас, Варна и Русе.

Висококвалифицирани професионални покривджии